Speglar: Typer, stilar och måttbeställda

En spegel är det perfekta sättet att lägga till en touch av glamour i vilket rum som helst. De reflekterar inte bara ljuset och får ett utrymme att kännas större, utan de kan också användas för att skapa en intressant fokuspunkt i din inredning.

I det här blogginlägget kommer vi att ta en titt på de olika typer av speglar som finns på marknaden idag, samt de olika stilar som du kan välja mellan. Vi kommer också att utforska vad varje typ av spegel säger om din inredningsstil i hemmet!

Typer av speglar

Det finns tre huvudtyper av speglar: helfigursspeglar, väggspeglar och bordsspeglar. Helspeglar är den mest populära typen av spegel, eftersom de kan användas för att kontrollera ditt utseende från topp till tå. Du får en helhetsbild av din outfit och du missar inget!

Väggmonterade speglar är ett bra alternativ för små utrymmen, eftersom de tar mindre golvyta än en helspegel. Du kan även komplettera med en snygg ram.

Bordsspeglar är perfekta för toalettbord och fåfänga, eftersom de lätt kan flyttas runt för att få den perfekta vinkeln. Ibland vill man sminka sig vid fönstret i direkt solljus och då är det bra att kunna ta med sig en spegel.

Stil på din spegel

När det gäller att välja en stil för din spegel finns det oändliga alternativ. Från klassiska inramade speglar till moderna geometriska mönster finns det säkert en spegel som passar din smak. Du kan till och med få en måttbeställd spegel enligt dina önskemål. Det finns inga gränser när det gäller att välja en spegel till ditt hem!

Vad säger ditt val av spegel om din inredningsstil? En helspegel i en klassisk ram säger att du är traditionell och elegant. En väggmonterad spegel med en modern geometrisk design säger att du är chic och snygg. En bordsspegel med en vintageinspirerad ram säger att du är kreativ och unik.

Hittar du ingen som passar, så rekommenderar vi absolut en måttbeställd spegel. Då vet du att passformen blir 100%.

Så, vem är du och vilken spegel är din favorit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *