Användbara tips för att välja hunddagis nära dig

Om du älskar din hund och vill att den ska vara glad, måste du se till att den får den motion som den behöver. Och det bästa sättet att göra detta är att ta med din hund ut på en promenad. Men vad händer om du inte har tid att ta med din hund ut på en promenad? Eller tänk om du inte kan på grund av jobbet? Då behöver du ett hunddagis i Stockholm.

En hunddagis kommer att ge din hund den motion de behöver samtidigt som den ger dem socialisering och mental stimulans. De är också bra för hundar som lider av separationsångest eftersom de ger vård 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Tecken på att jag har hittat den perfekta hunddagisen

Det perfekta hunddagiset ska ha mycket utrymme för hundar att leka och interagera med andra hundar. Den bör också ha personal som är kunnig om hundens beteende och som är utbildad i hantering av djur.

Det perfekta hunddagiset har gott om plats för hundar att springa runt i och leka med andra hundar. Personalen är vänlig, kunnig om hundbeteende och utbildad i att hantera djur.

Hur man väljer det bästa och säkraste dagiset för hundar nära mig

Det första man ska göra är att se till att hunddagiset är en säker plats. Du ska kunna se anläggningen och träffa en anställd innan du lämnar din hund där.

Några av de saker du bör tänka på när du väljer ett hunddagis är: hur stor är anläggningen, vilka öppettider har de, vad har de för medicinering, erbjuder de hundtrimning och vilken typ av utbildning ger de?

Du vill också se till att personalen har erfarenhet av att arbeta med hundar. De ska ha kunskap om hur man hanterar olika raser och temperament.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *