Barutrustning: Glashängare och cocktailshakers

Om du ska utrusta en bar finns det några viktiga delar av barinredningen som du behöver för att se till att dina bartenders kan göra sitt jobb ordentligt. I det här inlägget tar vi en titt på två av de viktigaste sakerna: glashängare och cocktailshakers. Vi kommer också att diskutera några andra viktiga maskiner och utrustning som varje bar behöver.

Glashängare är ett absolut måste för varje bar. De hjälper till att hålla glasen organiserade och inom räckhåll, så att bartendern snabbt kan ta tag i dem när de behövs. Om du inte har hängare för dina glas kommer du sannolikt att upptäcka att de lättare försvinner eller går sönder. Cocktail shakers är också viktiga för alla barer som serverar blandade drinkar. Shakers hjälper bartendern att blanda ihop ingredienserna snabbt och enkelt, så att de kan göra drinkarna snabbare. Utan en shaker måste bartendern blanda drinkarna för hand, vilket tar mycket längre tid.

Förutom glashängare och shakers finns det några andra delar av utrustningen som varje bar behöver. Till exempel är ismaskiner nödvändiga för att hålla dryckerna kalla. Barer behöver också diskbänkar för att tvätta glas och blanda drinkar. Och naturligtvis är kylskåp nödvändiga för att förvara öl, vin och andra drycker. Genom att utrusta din bar med dessa viktiga artiklar kan du vara säker på att ha allt du behöver för att hålla dina kunder nöjda.

Men om du fokuserar på det viktigaste kan du vara säker på att ha allt du behöver. Glashängare och cocktailshakers är två av de viktigaste utrustningsdetaljerna för en bar – de hjälper till att hålla glasen organiserade och inom räckhåll, och de gör det möjligt för bartendern att blanda drinkar snabbt och enkelt. Förutom glashängare och cocktailshakers behöver barer ismaskiner, diskbänkar och kylskåp – men så länge du har dessa grunder täckta är du på god väg mot framgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *