Jade, ametist och obsidian

Kristaller och stenar har använts för helande i århundraden. Varje typ av kristall har unika egenskaper som kan hjälpa till med olika problem. I den här artikel kommer vi att prata om den helande kraften hos tre populära kristaller: Jade, ametist och obsidian. Vi kommer att utforska vad varje kristall tros göra och hur du kan använda dem för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande!

Jade är en vacker, grön sten som sägs hjälpa till att behandla problem med njurar och lever. Den tros också stärka immunförsvaret och hjälpa till med fertilitetsproblem. Jade kan bäras som smycken eller placeras på kroppen under meditation eller helande sessioner.

Ametist är en violettfärgad kristall som länge har förknippats med fred och avslappning. Den anses vara till hjälp vid behandling av ångest, depression och sömnlöshet. Ametist kan bäras som smycken eller placeras under kudden på natten för att främja en vilsam sömn.

Obsidian är en svart sten som har kraftfulla skyddande egenskaper. Den sägs skydda mot negativ energi och kan hjälpa till att skydda dig från psykiska attacker. Den hjälper dig också släppa oro och andra negativa känslor du kan känna.

Dessa kristaller och mycket mycket mer hittar du hos SunAngel Creations. SunAngel Creations har en smidig webbshop men också en butik i Göteborg där du hittar hela deras sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *