Låt proffsen byta taket

Har du ett lite äldre hus där taket kanske inte blivit bytt på väldigt många år. Då kan det vara dags med ett nytt innan någon större skada skulle ske. Men att byta tak är ofta något man skjuter på så länge det bara går. Detta är för takbyten ofta är kopplade med långa och krångliga processer samt oförutsedda utgifter. Men det är något som Takspecialisterna vill ändra på. Takspecialisterna erbjuder en smidig helhetslösning för dig som vill byta tak eller få ny fasad.

Det börjar med att Takspecialisterna skickar ut en besiktningsman för att mäta och kontrollera taket. Detta är helt kostnadsfritt för att du ska få en uppfattning på vad som behövs göras. Efter detta kommer du få en detaljerad åtgärdslista om det nu är något fel på ditt tak. Sen går du och arbetsledaren igenom hela projektet. Efter detta är klart är det bara för dig att ta en kopp kaffe och låta proffsen sköta resten. När projektet är klart sker en slutbesiktning och du får 10 års garantibevis för att du ska kunna känna dig så säker och trygg som möjligt.

Självklart sker allt detta utan massa tillkommande utgifter och fakturor. Så ta kontakt med Takspecialisterna.nu idag för ett snabbt och smidigt takbyte i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *