Nya möbler till ditt hem

Att inreda hemma är alltid kul, men ibland kan man behöva inspiration eller nya möbler att inreda med. Här i denna artikel kommer vi att med dig gå igenom lite exempel på vad du kan använda dig och tips på hur man kan inreda.

Rustik heminredning

Att använda sig av rustik heminredning skapar inte bara en lyxig lite gammaldags känsla, det ser även extremt bra ut! Lite exempel på rustika möbler du kan använda dig av är exempelvis ett rustikt soffbord, soffa eller ett antikt nattduksbord i sovrummet. För att hitta antikviteter måste du gå till en loppis eller auktion för att hitta ett föremål i rätt ålder och i rätt form som kallas en antik. De flesta av de så kallade antika dekorationerna är i allmänhet rak linje möbler som kan kombineras med moderna dekorationer.

Andra dekorationer att kombinera med

Beroende på vad man har för rum hemma och vad man använder man de, kan man använda sig av exempelvis målardukar och andra konstnärsmaterial. I allmänhet till alla rum annars oavsett vade man använder de till kan man kombinera det rustika med industriell inredning, och även exempelvis konsol i gjutjärn till hyllor man sätter upp i alla olika rummen, detta för att bygga på en lyxig gammaldags känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *