Påbörja ditt nästa byggprojekt med ett nyckelfärdigt förråd

Bygg en nyckelfärdig friggebod eller ett Attefallshus själv

Vill du investera i ett nytt roligt projekt som ett nyckelfärdigt förråd. Du kanske vill bygga ett nyckelfärdigt Attefallshus eller en nyckelfärdig friggebod men tänker att det kanske är för stort för att börja med. Du kanske helt enkelt behöver ett byggprojekt för att värma upp dina renoveringskunskaper utomhus.

Det kan vara lite skillnad mot att renovera med att snickra i optimala förhållanden inomhus jämfört med utomhus. Men det är oftast en enorm charm i det och det kräver lite mer planering. Det är därför en väldigt bra idé att uppföra en nyckelfärdig förrådsbyggnad, så att du snabbare kan komma till att få montera dit takpappen på din nyckelfärdiga friggebod eller Attefallshus.

Välj nyckelfärdiga lösningar nå ditt mål betydligt snabbare

Ett nyckelfärdigt förråd, en redskapsbod, är en förrådsbod i byggsats. Det är inte en genväg till ett förråd som du annars hade behövt att egenhändigt rita och uppföra i lösvirke. Det är funktionen du bygger och varför inte välja att få en så bra funktion som möjligt, bygga smartare men framförallt mycket snabbare?

Flytta målet lite närmre en stuga i byggsats så kommer du snart lösa även dina andra byggprojekt effektivt. Tänk på att när du sedan bygger ditt nyckelfärdiga Attefallshus, din nyckelfärdiga friggebod eller den mindre stugans byggsats för att används som en smidigt gäststuga, köp en bra dörr anpassad för ändamålet och håller värmen bra.

Glöm inte att vinterbona och skapa din egna isolerade friggebod

Vill du kunna använda ding gäststuga under längre del av säsongen så bör du tilläggsisolera den. Att komplettera med att isolera friggeboden kommer kosta lite extra initialt men du har igen det på sikt. Räkna hellre på att använda en rejäl isolering tjocklek och tänk på att isolera tak och golv. Det kan även vara en fördel att se över dörren som oftast är en enklare förrådsdörr och ersätta den med en isolerad förrådsdörr eller ytterdörr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *