Virtuell visning är framtiden

Det finns många anledningar till varför du ska använda en virtuell visning istället för en fysisk visning. Först och främst bör möblerna visa att de kanske inte är färdiga ännu. För det andra händer det ibland att kunder inte har tid att fortsätta titta. Lyckligtvis gör ny teknik den virtuella skärmen enkel.

Virtuell visning

Samhället förändras och många saker har blivit digitala. Människor kan göra mer arbete online, köpa mat online och läsa dagstidningar på en surfplatta. Oavsett anledningen är en sak säker-digital utförande av ärenden är tidsbesparande och meningsfull. Att kunna gå på en virtuell visning av en lägenhet eller se på ett nybygge virtuellt är ett steg in i framtiden. Sightline har lösningen på denna fråga och erbjuder 3D rendering av färdiga projekt som ännu inte är byggda.

Om du vill visa oavslutade projekt kan du välja att visa strukturen. Tyvärr anger detta vanligtvis inte hur projektet kommer att se ut när det är klart. Det andra alternativet är att göra det färdiga projektet i 3D. Det finns också många företag som kan ta 3D-rendering och konvertera den till en riktig virtuell skärm. Det betyder att kunden som visar datorn kan gå runt i 360 grader och se sig omkring! Naturligtvis kan detta också användas med VR för att göra tittareffekten bättre.

Sightline

Sightline är ett företag som sysslar med 3D visualiseringar, 3D bilder och 3D animation. Dem har framtagit tjänster som bland annat bostadsväljare och lägenhetsväljare som använder sig av tekniker inom 3D för att du som kund ska enkelt kunna se och även presentera för dina kunder. Tekniken låter dig visa dina kunder exakt deras framtida hem. Om vissa kunder inte har möjlighet att dyka upp eller vill se det oavslutade projektet kan de också hjälpa dig att skapa en virtuell visning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *