Entrematta med logotyp

Kundens första intryck av ditt företag är otroligt viktigt och kan avgöra om kunden kommer köpa något hos er eller inte. Men hur ska man då kunna ge kunden ett bra första intryck. Jo det finns ju mång anledningar till varför kunden kan få ett bra eller dåligt intryck men ett enkelt sätt som gör ett positivt intryck är att skaffa en entrématta. Det kanske låter konstigt men en entrématta med företagets logotyp på kommer inte bara visa upp loggan på mattan vilket göra att man minns den lättare. Utan det ger också en hemtrevlig känsla när man går in någonstans som har en välkomstmatta.

Men vem ska du kontakta om du nu vill ha en entrématta? Jo du ska ta kontakt med Logomattan. Logomattan.se har många års erfarenhet i branschen med logomattor, du kan enkelt se vilken höga kvalitet som mattan har. De använder inte heller kemikalier som är skadliga för miljön när de stryker eller tvättar mattor. Energilampor används också i deras lokaler för att ha så låg klimatpåverkan som möjligt.

Att hyra en entrématta är ett extremt mångsidigt sätt att ge en välkomnande atmosfär till dina kunder eller gäster. När du hyr mattan får du din egen design och Logomattan tar hand om all tvätt och tillhörande underhåll.

Ta då en titt på Logomattan om du funderar på att hyra entremattor i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *