Hyr storbildskärmen till företagseventet eller kickoffen

Hyra eller köpa storbildsskärm till företagseventet

När du ska skapa det perfekta evenemanget som en kickoff eller företagsevent så kan du beakta att hyra en LED skärm för att visa infografik om företagets resultat och andra saker som har inträffat under året. Detta kan vara exempelvis att företagets tillväxt har ökat eller att företaget vuxit. Det kan i vissa fall vara enklare att visa detta under mer avslappnade former.

Är det en större personalstyrka så kan man hyra ett större område och då kan mobila LED-skärmar som är monterade på lastbil eller container vara ett väldigt bra alternativ. Behöver företaget en större LED-vägg av typen, beMatrix LEDskin som en 496*496 LEDskin, eller rent av en rejäl LED storbildsskärm. Dessa kan enkelt kan hyras men det går även att köpa LED skärmen om du avser att ha denna fast monterad i dina lokaler. I större lokaler som e-handels lager eller säljkontor kan detta vara ett bra sätt att visa aktuella siffror och målbilder för dagen.

Fördelarna med att visa infografik på storbildsskärm

Kickoffer har många fördelar, både på kort och lång sikt, om dessa kombineras med teambuilding. På kort sikt kan teambuilding bidra till att förbättra kommunikationen och samarbetet mellan gruppmedlemmarna, vilket kan leda till ökad produktivitet och effektivitet. På lång sikt kan då kickoffen bidra till att skapa en känsla av gemenskap och lojalitet bland teammedlemmarna, vilket kan leda till ett mer sammanhållet och effektivt team. Dessutom kan kombinationen av teambuilding och kickoff bidra till att skapa förtroende bland teammedlemmarna, vilket är viktigt för ett framgångsrikt teamarbete.

Teambuilding kan också bidra till att förbättra problemlösnings- och konfliktlösningsförmågan, vilket kan vara fördelaktigt i många olika sammanhang och skapar en känsla av laganda och kamratskap, vilket kan göra arbetet roligare och mer givande. Efter team övningarna så kan man redovisa på storbildsskärm eller en LED skärm avsedd för utomhusbruk och det blir då ett mer avslappnat och roligare sätt att engagera personalen, om man exempelvis integrerar lite roliga foton eller rörligt material som video eller bildspel från både teamets prestationer eller roliga saker som utförts under kickoffen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *