Jörgen Wetterberg, tiden på Nordea

Jörgen Wetterberg var tidigare aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är en ledande fullservicebank som verkar i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner, som de har byggt upp över 200 år. År 2020 var Nordias totala budget 552,2 miljarder euro. Deras globala närvaro och omfattande erfarenhet finns i totalt 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm, särskilt i Sollentuna. Han har lång erfarenhet av chefspositioner och djup kunskap om affärsstrategi, kapitalanalys, ledning och affärsverksamhet. Tack till Nordea för sin forskningsanalytiker från 2017 till 2020. Sedan dess har han drivit ett eget företag som oberoende konsult på Ahasverus Invest AB. Jörgen Wetterberg studerade vid KTH år 2004 och har en magisterexamen från Stockholms universitet. Därefter arbetade jag som strategisk konsult för Ericsson i 10 år, under vilken tid jag ansvarade för taktisk marknadsföring och slutligen som försäljningschef för Ericsson. Han fortsatte sedan sin karriär i Nordia som analytiker och aktieforskare. Detta är också målet för företaget han grundade.

Jörgen Wetterberg Nordea

Innan han startade ett eget företag 2020 arbetade Jörgen Wetterberg för Nordea som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den första fullservicebanken i Norden. Deras vision var att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner i 200 år. År 2020 rapporterar Nordea en total budget på 552,2 miljarder euro. Deras globala räckvidd och omfattande erfarenhet sträcker sig över mer än 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn. Nordea Markets är marknadsledande i Norden. För dig som kund innebär detta att du har lång erfarenhet och ett brett utbud av riskhanteringsprodukter och investeringar. Vi kan stödja alla våra kunder, oavsett storlek eller bransch. Nordea Markets gjorde ett bra jobb. Deras styrka är deras råd. De hittar rätt strategi för ditt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *