Konferensteknik och helhetslösningar

Att byta kontor är de allra flesta gångerna något bra och ett steg upp för ett företag. Men nya kontor är oftast tomma så man själv behöver inreda alla rum och kan göra det till sitt egna. En av de allra viktigaste sakerna i ett kontor är konferensrummet. Utrustningen i ett konferensrum måste hålla en hög standard för att alla möten ska vara professionella. Speciellt nu när man har mycket videomöten behöver all teknik vara av högsta kvalitet så man slipper massa strul. Akustiken är också en sak som måste vara bra i ett konferensrum då det inte får eka när man har videomöten.

Att hålla koll på allt detta själv kan vara svårt, så det är där LAV kommer in i bilden. LAV hjälper dig som vill ha en helhetslösning på ett nytt konferensrum med ett konferenspaket. Dem fixar allt från design och inredning till utrustningen för kommande videomöten. LAV är experter med lång branscherfarenhet inom mötesteknik. Därför kan du vara säker på att erat konferensrum kommer bli något utöver det vanliga.

LAV erbjuder även AV-teknik, som är en teknik för överföring av audiovisuell data. AV-teknik som är enkel att använda och perfekt anpassad efter dina behov. De förser ditt företag med AV-utrustning och AV-installationer så att du snabbt kan starta videokonferenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *