Precisionsvåg för laboratoriet

I laboratoriet krävs avancerad laboratorieutrustning för att framgångsrikt slutföra arbetet. Det finns många olika hjälpverktyg och maskiner i laboratoriet bland anat en precisionsvåg.

Användningsområden

Bioteknik är en mycket viktig del av mänskligheten eftersom den representerar de läkemedel vi har idag. Före uppfinningen av antibiotika var den genomsnittliga livslängden för människor mycket lägre än idag. I takt med att vi använder antibiotika för fler och fler ändamål blir bakterierna mer och mer resistenta, så det finns ett ständigt behov av nya antibiotika varianter för att behålla sin effektivitet. I framtiden, när nya bakterier, virus och sjukdomar fortsätter att dyka upp i vår värld, kommer bioteknisk forskning att bli en central del av människans överlevnad. Det senaste året har vi sett otroliga framsteg under pandemin. Vacciner har utvecklats snabbt, vilket minskar dödligheten och underlättar vardagen för alla.

Milmedtek erbjuder precisionsvåg från 0.0001g till 0.1g noggrannhet. Mångsidiga och noggranna precisionsvågar med hastighet och prestanda för många applikationer. Till skillnad från en precisionsvåg som du kan köpa i vanlig affär så väger denna med en betydligt högre noggrannhet eftersom det är viktigt i ett laboratorium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *