Åk på klassresa med hjälp av kakor

Alla klasser vill ju självklart åka på klassresor ibland. Men för att kunna göra detta behövs ju också såklart pengar vilket många klasser inte har. Då finns det lite olika sätt på hur man kan tjäna in pengar till klassen men det allra bästa sättet är att sälja kakor. Detta är enkelt och går snabbt för vem vill inte köpa kakor av några barn som vill på en klassresa. Men vart får du då tag i kakor som du sedan kan sälja och tjäna pengar till klassresan på. Jo det gör du hos Kakmonstret.

Kakmonstret.nu har massor med olika kakor som du och din klass kan sälja för att komma närmare resan. Kakburkarna du beställer hos Kakmonstret är också egendesignade med eran logotyp, namn och budskap vilket för kakorna ännu mer personliga.

Om ni redan planerat en klassresa har ni troligen också räknat ut hur mycket pengar ni behöver för att kunna göra denna resa. Då hade det ju också varit bra om ni enkelt kunnat räkna ut hur många burkar ni behöver sälja för att uppnå detta. Därför hittar du en smidig kalkylator på Kakmonstret.nu där du enkelt kan skriva in hur många som ska sälja och hur många kakburkar varje person ska sälja för att sedan få ut en summa.

Vill du tjäna pengar till klassen är det Kakmonstret du ska kolla in för att enkelt kunna åka på klassresan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *