Ta en tur till skärgårdsstället med smidig båttaxi

Boka en båt- eller sjötaxi och besök Stockholms skärgård

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Stockholms skärgård, men ett av de mest unika är sjövägen. Sjötransporterna i skärgården har en lång historia som går tillbaka till den svenska handelns och handelns tidiga dagar.

Idag används den i allt större grad för att besöka olika öar och skärgårdsställen ute i Stockholms vackra skärgård, en smidigt variant är persontrafik färjorna men dessa är mycket mer begränsade än en båttaxi eller sjötransport om du behöver frakta material. En båttaxi är oerhört smidig om du ska få över gäster eller om du behöver åka emellan stan och öarna om du inte har eller har körvanan av en egen båt.

Boka en båttaxi ut till ditt eget eller kompisens skärgårdsställe

Passagerarfärjor är ett populärt sätt att ta sig mellan öarna, och det finns också ett antal charterbåtar och privata yachter att hyra. Det finns många olika sätt att ta sig runt i Stockholms skärgård, men ett av de mest populära är sjövägen och då via olika typer av persontrafiks färjor och båttaxi.

Det finns ett antal företag som erbjuder sjötransporttjänster i skärgården, och de kan vara ett utmärkt sätt att se öarna samtidigt som man tar sig från plats till plats. Fördelen är att det inte krävs en egen båt eller att kompisen hämtar dig, för att ta dig ut till dennes sommarställe i skärgården utan du kan enkelt bara boka en båt- eller sjötaxi.

Om du funderar på att göra en sjöresa i Stockholms skärgård, se till att du väljer ett välrenommerat företag med erfaren personal som känner till området väl. Du kan utöver skärgårdstransporter och skärgårdstaxi få hjälp med skärgårdsflytt eller om du behöver hjälp med att lägga ut bojar & bojsten. På så sätt kan du få hjälp med skärgårdsflytt men även med transport och sjötaxi och du kommer kunna angöra din egna båt säkrare i framtiden.

På så sätt kan du få hjälp med skärgårdsflytt men även med transport och sjötaxi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *