Spara tid och pengar med en slutbesiktning

Om du byggt ett nytt hus eller gjort en större renovering är det viktigt att även göra en slutbesiktning. Om du inte gör detta kan fel som hantverkarna gjort komma fram vid senare skede vilket gör att du måste stå för kostnaderna för att åtgärda dessa problem. Det är något som kan bli väldigt dyrt och tidskrävande vilket gör slutbesiktningen otroligt viktig. Men du kan ju såklart inte göra en slutbesiktning i Västerås själv. Du ska då ta kontakt med Besiktningsbyrån.

Besiktningsbyrån hjälper dig med alla olika besiktningar du kan tänka dig. Med deras många år av kunskap och branscherfarenhet kan du vara säker på att deras inspektörer vet vad de gör. Men varför är den sista kontrollen egentligen viktig? För vid slutbesiktningen kommer besiktningsmannen att kontrollera om kontraktet har fullgjorts på rätt sätt. Där kommer inspektören att godkänna eller avslå kontraktet utifrån om han hittar några fel och brister. Entreprenören ska åtgärda dessa fel inom två månader. Men även om besiktningen går igenom kommer entreprenören att stå för de fel som kan uppstå inom två år.

Den besiktningsman som utför slutbesiktningen ska också vara oberoende för att inspektionen ska bli så rättvis som möjligt. Besiktningsbyrån genomför besiktningar över hela landet, allt från entreprenadbesiktning i Stockholm och husbesiktning i Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *