Viktiga bryggtillbehör till sommaren 2021

Om du nyligen har flyttat in i ett hem med en egen brygga eller planerar att bygga en ny brygga kan du behöva många tillbehör. Idag presenterar vi all information du behöver veta om bryggtillbehör och vad du kan behöva om du har din egen brygga. På marinvaror.se hittar ni ett stort utbud av tillbehör till bryggan.

Båtringar – Underlättar att fästa båten vid bryggan

Detta är något som många inte har tänkt på, men det kan vara absolut nödvändigt. Om du har din egen båt behöver du ett sätt att binda båten till bryggan. Då behöver du en båtring som du borrar in i bron. Vilken typ av ring du behöver beror på hur stor din båt är. Naturligtvis finns det andra sätt att förtöja din båt, men en stark båtring är en av de säkraste och enklaste alternativen.

Badstege – En viktig säkerhetsdetalj

Finns det något bättre än att kasta sig i vattnet på den varma sommaren? För att göra det lättare att gå upp rekommenderar vi att du skaffar en badstege. Många badstegar som säljs idag är hopfällbara så att du enkelt kan plocka upp den när isen ligger på sjön. Storleken på badstegen du behöver beror helt på dig, men vi rekommenderar att du tar minst fyra steg, helst fler. Det beror på dina behov och höjden på din brygga ovanför vattnet. En badstege är även en viktig säkerhetsdetalj som underlättar att ta sig upp på bryggan igen vid en olycka.

Livboj – Ett måste till bryggan

Detta är ett tillbehör som vi hoppas att du aldrig behöver använda, men vi vill att det ska vara tillgängligt när du behöver det. I händelse av en olycka kan livbojen vara skillnaden mellan liv och död. Nu kanske du tycker att det här är en onödig kostnad, men du kommer att tacka dig själv för att du köpte den när du väl behöver den. Det är också en bra idé att ta en snabb kurs för att lära dig hur du använder den på bästa sätt. Det är omöjligt att planera för allt, men med en livboj kan du vara beredd på det värsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *