Färgpatroner i mängder

Du behöver uppenbarligen en skrivare för att kunna skriva ut något på papper. Det är dock svårt att skriva ut något utan en färgpatron. Men på grund av det stora utbudet av patroner kan det vara svårt att veta vilken patron som passar just din skrivare nuförtiden. Eko-print har dock alla patroner som du kan tänka dig och samtliga är väl kategoriserade. Då kan du lätt välja vilket märke du använder med din skrivare för att hitta rätt färgpatron. Till exempel färgpatroner hp och färgpatroner brother.

Till skillnad från färgpatroner finns det också laserfärger. Lasertrycket innehåller speciellt kol- och polymerpulver. Under användning smälter pulvret på papperet för att bilda bilder och text. Till skillnad från färgpatroner är lasertoner ett mer ekonomiskt alternativ. Detta beror på att den har en mycket längre livslängd än patronen. Nackdelen med att använda laserfärg är att det är något lägre kvalitet, och laserskrivare är ofta dyrare än bläckstråleskrivare. Bläckstråleskrivare är dock mer lämpade för att skriva ut foton.

Eko-print.se erbjuder alla olika färg- och tonlaserkassetter du kan behöva. Det finns också så kallade miljövänliga patroner, som är mycket mer miljövänliga än vanliga patroner. Detta beror på att de miljövänliga patronfärgerna återvinns från traditionella patroner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *