Tak, fasad och entreprenadbesiktningar

Att utföra en entreprenadbesiktning är otroligt viktigt för att det inte ska bli missförstånd eller dyra missar som kommer kosta dig pengar i framtiden. Under en entreprenadbesiktning kommer besiktningsmännen kolla igenom så allt är utfört enligt kontraktet och att allt följer branschregler. De kommer även se om det finns några fel eller brister i bygget. Dessa fel skulle kosta dig mycket tid och pengar i framtiden ifall du inte gjorde en entreprenadbesiktning.

Men vem ska du ta kontakt med om du då vill utföra en entreprenadbesiktning i Stockholm. Jo du ska ta kontakt med Roslagens Plåtkonsult. Roslagens Plåtkonsult erbjuder även AMA utbildning, vilket är mycket fördelaktigt för ditt företag. Dessa utbildningar kan skräddarsys för att möta dina specifika behov. Inriktningarna på denna utbildning är byggledare, arbetsledare, arkitekter, plåtslagare och projektledare.

Behöver du hjälp med plåt, tak och fasad är Roslagens Plåtkonsult rätt val för dig. Med deras rika kunskap och år av branscherfarenhet kan du vara säker på att du får all hjälp du behöver av en professionell plåtkonsult. Med deras professionella entreprenadbesiktningar kan du vara säker på att ditt bygge utförs enligt kontrakt och regler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *